Prachtige appartementen in het groen

"Op Houten" heeft 45 luxe appartementen in de verkoop met 7 verschillende woontypen. De oppervlakte van uw toekomstige appartement verschilt van 80 tot 126 m2 en beschikken allemaal over een royale buitenruimte van 14 tot 16 m2.

Naast uw buitenruimte wordt een parkachtige tuin gecreëerd met een oppervlakte van circa 4.500 m2. Hier kunt u uitrusten in de schaduw en een praatje maken met uw buurtgenoten.

Thuiskomen is geen zorgen maken over een vrije parkeerplek

Als u thuiskomt wilt u zich geen zorgen maken over een parkeerplaats voor uw auto. Alle bewoners krijgen daarom een eigen parkeerplek in de overdekte parkeergarage. En als u even geen zin hebt om te lopen, dan pakt u gewoon één van de twee liften.

Naast deze voordelen wordt op de begane grond een sociale ontmoetingsruimte gerealiseerd waar bewoners activiteiten kunnen organiseren. Plattegrond Op Houten Plattegrond Op Houten
Klik op de situatiekaart voor een vergroting

Thuiskomen is nooit meer verhuizen

Denkt u soms ook na over later, waar u gaat wonen als u iets minder vitaal bent. Het nieuwbouwproject Op Houten biedt flexibele woningen die makkelijk worden aangepast als uw behoeften veranderen, zonder dat dit zichtbaar is, zodat u zo lang mogelijk in een groene omgeving in Het Oude Dorp kunt blijven wonen.

Bekijk hier alvast de plattegronden van:

3-kamerappartement type B
4-kamerappartement type D
3-kamerappartement type F
4-kamerappartement type G

Binnenkort breiden we deze website uit met meer informatie over de appartementen.
enquete knop Voorziengen in de buurt Goed bereikbaar Veel groen